• Strandweer Strandweer?

  Aan de andere kant van de dijk ligt een prachtig strand aan de Oosterschelde.
 • Zwemparadijs Zwem- paradijs

  Het zwemparadijs van "de Roompot" op loopafstand
  Gratis voor onze gasten!
 • Volleybal toernooi Zin in actie?

  Organiseer een volleybal toernooi!
 • Naast de boomgaard Tussen het fruit

  Fruitboompjes als buren. Heel veel boompjes...
 • Samen eten Samen eten

  Met de hele familie rondom de tafel?

  Dat kan, ruimte genoeg!
 • Partner in success When Business Matters

  XOOPS is your partner in the success.

Omgeving
Originele afbeeldingDit vissersdorp ligt aan de voet van de Zeelandbrug. Gezichtsbepalend is de sfeervolle Voorstraat met haar oude lindebomen en monumentale panden. Bij de haven ligt een bijzonder mooie replica van de Nehalenniatempel die vroeger in Colijnsplaat heeft gestaan.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe unieke veersteiger in Kamperland is gerenoveerd. De steiger is uniek in zijn soort, er is er maar één van in de Zuidwestelijke Delta en het is een officieel rijksmonument. De steiger is authentiek qua uitstraling en materiaalgebruik. Bijna alle oude veersteigers hebben een beweegbaar loopdek, dat in hoogte mee kan bewegen met het waterpeil. De unieke veersteiger in Kamperland heeft meerdere dekken op verschillende hoogten.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe brug is zeer bepalend voor de omgeving en wordt gezien als symbool voor de hele provincie Zeeland. De brug is van groot belang omdat het een snelle verbinding vormt van de provincie met het noorden . De bouwperiode was van 1963 tot 1965. De openstelling voor het wegverkeer gebeurde op 15 december 1965 door koningin Juliana. De brug bestaat uit 54 pijlers met daartussen 52 geprefabriceerde overspanningen van 95 meter en een beweegbaar gedeelte van 40 meter. De totale lengte van de brug is 5022 meter. Het was de eerste brug in open zeewater en op het moment van opening de langste brug van Europa.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingNoord- Beveland is één van de kleinste Zeeuwse eilanden. Het heeft een lange geschiedenis van landaanwinning, bedijking en stormvloeden. Wandelen op Noord-Beveland geeft je het ultieme eilandgevoel. Vanaf de dijken heb je weids uitzicht over het Veerse Meer of de Oosterschelde maar ook over het typische polderlandschap. Met bijna 150 kilometer wandelnetwerk ontdek je de geheimen van Noord-Beveland; de slikken en schorren, inlagen, kleurrijke akkerranden, authentieke dorpjes en meer. Het handige van het knooppuntensysteem van het wandelnetwerk is dat je zelf je route en je afstand kunt bepalen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

RSS Feed
Omgeving
Fotoboek
Plattegrond minicamping

Copyright: De Ontdekking      Webportal van De Pree e-Consult